Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Misschien hebben jullie het al gezien maar Medisch Pedicure Iris heeft nu ook een WhatsApp knop op de website! Dit betekend dat je heel makkelijk met één druk op de knop mij een whatsapp berichtje sturen.

Als je mijn website opend zie je links beneden in het scherm het WhatsApp symbool verschijnen na een paar seconden. Als je op het symbool klikt zie je de volgende tekst in beeld verschijnen: ”Hallo, Kan ik u ergens mee helpen? Vergeet niet duidelijk je naam onder je berichtje te vermelden ;)” Door op ‘open chat’ te klikken kan je via WhatsApp je berichtje/vraag aan mij sturen. Als je de website op je computer opend zorg dan dat je WhatsApp Desktop hebt geïnstalleerd, zo kan je ook via je computer gewoon mij via WhatsApp een berichtje sturen.

Vergeet niet om de tekst: ”Hallo, Kan ik u ergens mee helpen? Vergeet niet duidelijk je naam onder je berichtje te vermelden ;)” eerst weg te halen voordat je begint te typen met je eigen vraag/berichtje. Dit kan namelijk gewoon hij verstuurd dit niet automatisch dus je kunt gewoon je eigen berichtje typen. Als u via die manier mij een berichtje stuurt krijg ik alleen uw telefoonnummer in beeld te zien. Vergeet daaorm niet je naam erbij te vermelden, want als je wel perongelijk op enter drukt begin je het gesprek dus met ”Hallo, kan ik u ergens mee helpen…” en dan is natuurlijk een beetje gek om een WhatsApp gesprek mee te beginnen hahah..

Alvast bedankt!

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page