Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Wenkbrauwen epileren

Wil jij ook net zulke mooie wenkbrauwen als op het voorbeeld hieronder? Laat dan je wenkbrauwen epileren. Dit doe ik met een pincet. Ook mogelijk in combinatie met touw. (Zie hier beneden voor wat je nog meer kunt laten epileren met touw.) Uiteraard luister ik naar uw wensen! De haartjes worden eventueel ook bijgeknipt en getrimd.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Een mooie vorm van de wenkbrauwen zorgt voor een verzorgd uiterlijk. Voor mensen met weinig of dunne wenkbrauwen is verven een uitkomst. Het verven van de wenkbrauwen duurt niet zo lang maar is wel een precies werkje. Uw huid word eerst beschermd met Vaseline. De verf moet altijd ongeveer 5 minuutjes intrekken, soms korter en soms iets langer. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen net iets te donker is dan u verwacht had, hoe goed je de verf ook verwijderd is. De kleur word altijd iets minder fel na de eerste keer wassen onder de douche. Na het verven adviseren we altijd om de wenkbrauwen ook te laten epileren voor een nog mooier resultaat.

Hoelang blijft de verf precies zitten?
Het duurt ongeveer drie weken voordat kleine haartjes op volle lengte zijn. En het duurt ongeveer 4 weken tot ze gaan uitvallen. Dit betekend dat de ongeverfde haren het na ongeveer 3 weken gaan winnen van de geverfde haren qua aantal. Het duurt ongeveer 5 á 6 weken voordat er helemaal geen geverfde haren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.
Let wel op dit groeiproces kan in de zomer door veel zonlicht sneller gaan, net als bijvoorbeeld door chloorwater. Dit betekend dat in de winter mensen iets langer met een verfbeurt doen. Ook je gezondheid kan een klein verschil maken, in goede gezondheid wisselen haren sneller als in niet goede gezondheid.

Let op! Ga alsjeblieft niet zelf thuis eerst je wenkbrauwen epileren voordat je langskomt om te verven, de verf kan irritaties veroorzaken op de pas geëpileerde huid. Laat dit daarom altijd na het verven doen.

You can't copy content of this page
Open chat
1
Hallo, Kan ik u ergens mee helpen?
-> Vergeet niet duidelijk je naam onder je berichtje te vermelden. Let op!! Wij nemen geen nieuwe klanten meer aan!!