Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Helaas is in de persconferentie van 12 januari besloten om de lockdown met 3 weken te verlengen. De praktijk blijft gesloten t/m 9 februari!! Er kunnen geen afspraken worden ingepland.

Lieve allemaal,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat de salon gesloten is!!

We hebben de minister mogen horen gisteravond vanuit het torentje. Helaas is het nodig om net als in het voorjaar van dit jaar, weer een lockdown toe te passen in Nederland. Contactberoepen, waar uw pedicure ook bij hoort, moeten de deuren gesloten houden tot en met 19 januari. Iedereen die in de periode van 15 december t/m 19 januari een afspraak had staan zal persoonlijk door mij op de hoogte worden gebracht. Er kunnen geen afspraken worden ingepland. Op 12 januari volgt een nieuwe persconferentie over de voortgang van de lockdown. Als ik meer duidelijkheid heb en ik de 20ste weer gewoon open mag ga ik iedereen weer inplannen op dezelfde volgorde als ik iedereen heb moeten afbellen.

Voor vragen kan je me altijd appen of mailen. Ik wens iedereen heel veel gezondheid en sterkte toe. En hoop jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar.

Liefs Iris

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page