Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Ma/Di/Woe 9 - 18 & Do/Vrij 12 - 21

Lieve allemaal,
Vanwege het corona virus moest mijn salon bijna twee maanden dicht. Na de heropening van twee weken geleden is het dan ook mega druk. De afgelopen weken en komende weken zit ik helemaal VOL!!Wil je nog een afspraak maken wees er dan snel bij. Maar doe dit alsjeblieft via de WHATSAPP of EMAIL. Of maak een afspraak via de WEBSITE!! Mijn telefoon staat namelijk rood gloeiend (elke dag meerdere voicemail berichten) en juist omdat het zo druk is kan ik tijdens een behandeling mijn telefoon niet op nemen. In het weekend is de salon gesloten en ben ik VRIJ! Ik neem mijn telefoon dan ook NIET OP in het weekend en buiten de openingstijden van de salon. Alvast bedankt voor jullie begrip en tot ziens in de salon.
Liefs Iris 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, Kan ik u ergens mee helpen?
-> Vergeet niet duidelijk je naam onder je berichtje te vermelden ;)
Powered by