Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Lieve allemaal,
Graag even uw aandacht voor onderstaand bericht!! Vanwege het corona virus moest mijn salon bijna twee maanden dicht. Na de heropening van twee weken geleden is het dan ook mega druk. Maak nu snel nog een afspraak als u deze zomer nog mooie voetjes wilt want inmiddels is er een wachttijd!! Maar doe dit alsjeblieft via de WHATSAPP of EMAIL. Of maak een afspraak via de WEBSITE!! Mijn telefoon staat namelijk rood gloeiend (elke dag meerdere voicemail berichten) en juist omdat het zo druk is kan ik tijdens een behandeling mijn telefoon niet op nemen. In het weekend is de salon gesloten en ben ik VRIJ! Ik neem mijn telefoon dan ook NIET OP in het weekend en buiten de openingstijden van de salon. Ik reageer alleen op reserveringen, mailtjes en appjes TIJDENS OPENINGSTIJDEN!!! Bedankt voor uw begrip.. Alvast bedankt voor jullie begrip en tot ziens in de salon.
Liefs Iris 

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page