Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Lieve allemaal,
Zoals jullie weten ga ik vanaf 1 september mijn werkzaamheden in de salon stoppen en kom ik alleen nog bij jullie thuis, als jullie dat willen natuurlijk! Ik ben de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervoor. De salon is bijna helemaal leeg en ook de administratieve dingen zijn bijna allemaal gedaan. Het enige wat ik nu eigenlijk nog moet doen is een nieuwe planning maken. Wil je dus dat ik bij jouw thuis kom laat me dit dus even weten dan ga ik een lijst maken met iedereen die wil en alle adressen bij elkaar leggen wat het handigst is qua reizen en dan in overleg met jullie iedereen weer inplannen!

Dit ga ik doen op de woensdag. De dag blijft dus hetzelfde! Met al het reizen waar ik rekening mee moet houden kan ik binnen de openingstijden, die zijn van 10:00 tot 17:00, 5 klanten per dag helpen. Om 10.00 uur, 11:30 uur, 13:00 uur, 14:30 uur en 16:00 uur. Kan je niet op deze dag en tijden dan is dit helaas jammer ik ga hier niet meer vanaf wijken! Aan de hand van de planning die ik maak volgt de vervolg behandeling na 6 weken. De planning blijft hetzelfde zoals ik heb straks maak. Ik stuur hieronder ook een foto mee met de nieuwe behandelingen die ik nog doe en de daarbij behorende prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw maar exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. Deze kosten vormen samen een vast bedrag van €4,00. Alle kleine losse behandelingen (nagels lakken, voetmassage, wenkbrauwen epileren en verven en epileren met touw) kunnen alleen in combinatie met een pedicure of manicure geboekt worden.

Ook ga ik iedere maandag avond rond 19:00 uur iedereen die dus die woensdag een afspraak heeft staan een herinneringsappje sturen zodat jullie op woensdag niet voor verrassingen komen te staan als ik ineens voor jullie deur sta en het zo dus niet kunnen vergeten. Bent u verhinderd? Geen probleem dan graag de afspraak 24 uur van te voren annuleren anders ben ik helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en het volledige bedrag van uw behandeling inclusief de reiskosten in rekening te brengen!!

Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik het graag!
Groetjes Iris

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page