Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Hallo lieve allemaal,

Ik ben al een tijdje bezig met het maken van nieuwe folders. Ik was niet zo heel erg tevreden meer met de oude, of ze klopte niet meer. Kortom ik was echt toe aan nieuwe. Uiteindelijk na lang denken en ontwerpen zijn het hele andere folders geworden. Inmiddels zijn de allemaal binnen en kun je ze in de salon komen bekijken. Ik ben er in elk geval super blij mee!!

Er zijn nu 3 soorten folders:

  • De eerste is een flyer in A5 formaat. Dit is een standaard folder met mijn gegevens erop en welke behandelingen ik doe. Deze liggen verspreid in het gezondheidscentrum en kunnen de mensen mee nemen. Ook is deze flyer bedoeld om in de brievenbus te stoppen.
  • De tweede is een drieluik folder en is een prijslijst. In deze folder vind je alle nieuwe behandelingen (en natuurlijk de oude) met de daarbij behorende prijs.
  • De derde is een brochure van 24 A5 pagina’s en bevat alle informatie over alle behandelingen met de bijbehorende prijzen en adviezen. Deze brochure is handig voor de mensen die geen internet hebben en al wat op leeftijd zijn. Alle informatie uit de brochure is ook op de website te vinden namelijk.

Liefs Iris

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page