Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Misschien heeft u iedere dag dezelfde make-up routine en wilt u graag wat anders of heeft u een feestje of andere speciale gelegenheid kom dan naar mijn salon voor een make-up behandeling. U zult er versteld van staan wat make-up kan doen. Bij Medisch Pedicure Iris kunt u kiezen uit een dag make-up of een avond/feest make-up.

Voordat ik met het opmaken begin ga ik eerst met u bespreken wat u graag wilt. Misschien weet u al hoe u opgemaakt wilt worden qua kleuren of wilt u juist een wat gedurfdere make-up dan normaal. Maar het kan ook zijn dat u het helemaal nog niet weet. Daarom gaan we samen kijken wat u wensen zijn bij een lekker kopje koffie of thee. Al onze make-up behandelingen zijn individuele behandelingen. Dat wil zeggen dat er 1-op-1 gewerkt word, de visagiste is er op die manier speciaal voor u.

Naast de behandeling geef ik u ook nog een aantal tips, en wat technische uitleg. Wat is bijvoorbeeld een cupidoboog en hoe moet je het gelaat contouren. Deze dingen worden stap voor stap aan u uitgelegd. U zult als een heel ander persoon de salon weer verlaten.

Tip: Neem gerust u eigen make-up mee als u dit fijner vindt.

Bruidsmake-up

Maar ook voor Bruidsmake-up kunt u bij Medisch Pedicure Iris terecht. De make-up is een van de belangrijkste dingen tijdens de mooiste dag van je leven. Het is een make-up voor overdag maar tegelijkertijd ook voor ’s avonds, voor de foto’s en een eventueel video. Daarom wil je dat een bruidsmake-up gewoon goed zit. Door bijvoorbeeld een foundation worden de oneffenheden perfect gedekt en geeft het een natuurlijke uitstraling. De finishing powder zorgt er daarna voor dat je make-up de gehele dag perfect blijft zitten en dat je huid niet gaat glimmen.

Medisch pedicure Iris bied verschillende mogelijkheden. Juist omdat de make-up zo belangrijk kunt u er voor kiezen om een aantal weken voor u bruiloft een proefmake-up te laten doen. Zo kunnen we van te voren u wensen bespreken, kunt u aangeven wat u wel en niet wilt en dingen aanpassen of experimenteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Neem bijvoorbeeld ook een stukje stof of foto mee van je jurk, zodat we rekening kunnen houden met de kleuren. Van het eind resultaat worden foto’s gemaakt en ook noteer ik welke producten ik heb gebruikt. Zo weet u zeker dat het op de belangrijke dag zelf helemaal goed zit. Ook is een proefmake-up handig want dit kan je laten doen in verschillende salons om zo uiteindelijk de beste keuze te maken. Daarom bieden wij de proefmake-up en de bruidsmake-up aan als twee losse behandelingen maar ook als 1 behandeling samen. Zie hiervoor de prijslijst.

Voor een proefmake-up komt u naar de salon, voor de bruidsmake-up op de grote dag zelf heb je al genoeg stress en wil je ook niet nog eens heen en weer voor je make-up. Daarom kom ik op de grote dag bij u thuis. Let op vraag van te voren even naar de beschikbaarheid. Bij een behandeling aan huis is de prijs exclusief reiskosten (€ 0,19 p/km) en eventuele parkeerkosten.

Tip: Neem gerust u eigen make-up mee als u dit fijner vindt.

You can't copy content of this page