Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Hallo lieve allemaal,

De afgelopen weken kom ik steeds vaker dit probleem tegen in mijn salon: ingroeiende teennagels! Dit is voor jezelf heel vervelend want dit kan behoorlijk pijn doen. Ik zie steeds vaker voeten met nagels waar een stuk vanaf is gehaald door de huisarts of operatief in het ziekenhuis. Deze nagels groeien vaak niet terug zoals het zou moeten en gaan weer ingroeien. Of de zijkant van de nagel gaat ontsteken. Kortom heel vervelend dus allemaal. Ik heb gemerkt dat hier onvoldoende advies over word gegeven, zowel vooraf als achteraf door bijvoorbeeld de huisarts of in het ziekenhuis.

Ga niet meteen naar een huisarts als u last heeft van uw teennagels maar ga eerst naar een pedicure! Het liefst een medisch pedicure. Een medisch pedicure heeft veel meer kennis en mogelijkheden om de nagel te behandelen. Dit is vaak heel makkelijk op te lossen als je er vroeg bij bent! U nagel hoeft er bijna nooit af als dit aan het ingroeien is en is bijna altijd op te lossen. Knip ook nooit uw nagels zelf maar laat dit doen door een pedicure zeker als u er last van heeft.

Heeft u toch uw nagel eraf laten halen door de huisarts zelf of het ziekenhuis? Heel soms is dit onvermijdelijk. Ook dan is het heel belangrijk om uw nagels te laten controleren door een pedicure 1 keer in de zoveel weken. Als de nagel weer gaat groeien wil dit niet zeggen dat deze meteen groeit zoals het zou moeten. Deze moet gereguleerd worden zodat hij niet opnieuw in kan gaan groeien en dus recht gaat groeien…

Liefs Iris

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page