Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Lieve lieve allemaal,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie iets vertellen. Het corona virus grijpt ons allemaal aan. Zo ook bij mij. Ik moest mijn salon het afgelopen jaar 2 keer sluiten. Door de 2de lockdown is de salon nu nog steeds gesloten. Hierdoor ben ik nog meer dan anders gaan nadenken over de toekomst. Want zolang de salon dicht is heb ik geen inkomsten maar de rekeningen gaan gewoon door. Wilde ik voor altijd in de salon blijven werken, als zzper, zonder die zekerheid?

Ik heb uiteindelijk hierover een beslissing genomen, na heel lang nadenken. Ik ben bij mijn andere werk, wat ik eerst als bijbaantje deed, 32 uur in de week gaan werken. Dit betekend dat ik vier vaste doordeweekse dagen daar ga werken, alleen de woensdag niet! Dit is ingegaan op 1 februari. Vanaf 1 februari blijf ik dus alleen op de woensdag open voor behandelingen! Alle andere dagen dus niet meer. De openingstijden op woensdag worden van 10:00 tot 17:00 uur. Voor iedereen die niet op woensdag naar de salon kan komen, dit spijt mij oprecht maar dan kan ik jullie helaas niet meer helpen.

Ik vind dit heel moeilijk en jammer om dit zo op deze manier aan jullie te moeten vertellen aangezien ik zeker t/m 2 maart gesloten moet blijven vanwege de lockdown van het corona virus. En wie weet word dit daarna nog wel verlengd. Ik had het veel liever persoonlijk aan jullie willen vertellen. Maar ik hoop dat jullie mijn keuze en beslissing begrijpen.

Na de lockdown als ik weer open mag van de overheid, ga ik iedereen gewoon weer inplannen als ik van plan was in dezelfde volgorde als ik iedereen heb afgebeld maar dan alleen op woensdag. Voorlopig blijft dit dus zo dat ik op woensdag gewoon open ben in de salon. Maar jullie zullen begrijpen dat het een beetje zonde van het geld is om voor maar 1 dag in de week een ruimte te huren. Ik ben van plan om op een gegeven moment klanten aan huis te behandelen. De salon gaat dan uiteindelijk dicht! Wanneer dit zal zijn en hoe ik dit precies wil gaan doen is nog niet duidelijk. Zodra ik hier meer over weet laat ik jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Heel veel liefs,
Iris

Aanbevolen artikelen

You can't copy content of this page