Telefoonnummer

06-48270937

E-mail

info@medisch-pedicure-iris.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 17:00

Medisch Pedicure Iris zit in het gebouw van “Gezondheidscentrum de Schans”, op de 2de verdieping, gelegen in de wijk Fokkesteeg aan de Zoutkamperschans 1-6 te Nieuwegein. Het gebouw huisvest vele verschillende zorginstanties en organisaties zoals Stichting Vitras, GGD Utrecht, Indigo Midden Nederland, Stichting Altrecht en Huisartsenpraktijk De Schans. In het gebouw is een lift aanwezig. Als u via de hoofdingang naar binnen gaat, via de schuifdeuren, vindt u de lift gelijk recht voor u. De trap zit achter de lift. Als u met de lift naar de 2de verdieping gaat bevind Medisch Pedicure Iris zich in de linkergang aan de linkerkant in kamer 2.04.

Heeft u een afspraak? Dan kunt u plaats nemen in de wachtkamer. Deze bevind zich ook in de linkergang, dit is de eerste deur rechts. Neemt u plaats en ik kom u op de afgesproken tijd ophalen.

Omdat ik in een gezondheidscentrum zit moet ik me houden aan bepaalde openingstijden. Het pand zelf is open van 6:30 tot 18:00. Maar u kunt bij mij ook ’s avonds een behandeling boeken, ik ben namelijk donderdag en vrijdag avond gewoon open. De buitendeur is dan alleen gesloten deze moet ik dan openmaken met de sleutel. Het enige wat u hoeft te doen is mij laten weten als u er bent, dan kom ik u halen beneden bij de buitendeur en dan kunt u gewoon naar binnen en buiten.

Parkeergelegenheid
Rondom het gebouw zijn voldoende openbare parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Tevens kun je in de woonwijk Fokkesteeg langs de openbare weg ook gratis parkeren.

Bereikbaarheid
Per auto:
Door de centrale ligging in Nieuwegein is Medisch Pedicure Iris zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Zo is vanaf de Rijkswegen A2 en A27 de Zoutkamperschans 1-6 te Nieuwegein via verschillende uitvalswegen uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Ook met het openbaar vervoer kunt u Medisch Pedicure Iris uitstekend bereiken. Tegenover de locatie is de tramhalte “Nieuwegein, Fokkesteeg”. Vanaf hier vertrekt tramlijn 60 vier keer in het uur in de richtingen “Utrecht Centraal Jaarbeursplein” en “Nieuwegein Zuid”.

You can't copy content of this page